AlwaysBeMobile.com
Home Ons bedrijf Onze merken Corporate responsibility Nieuws Contact
Patrick Ledegang
Patrick Ledegang
Financieel Directeur (CFO)
E-mail:
patrick.ledegang@alwaysbemobile.com

Patrick Ledegang is sinds 1 januari 2007 Financieel Directeur van The Alwaysbemobile Company. Patrick Ledegang werkte voor zijn overstap naar The Alwaysbemobile Company als Controller bij verschillende ondernemingen van Makro Nederland en later als Financieel Directeur bij Biesheuvel Techniek, een technische groothandel met een 15-tal vestigingen. In de afgelopen jaren richtte hij zich binnen de directie op de uitbouw en professionalisatie van de centrale organisatie. Nu The Alwaysbemobile Company zich ook in 2012 voor de vierde keer "Best Managed Company" mag noemen, is de focus verlegd naar het leveren van toegevoegde waarde door de centrale afdelingen aan de ondernemers. Naast benchmarking en het ondersteunen van startende ondernemers vormt IT ook hier één van de speerpunten.

Patrick Ledegang is per 1 augustus 2013 benoemd tot CEO a.i. 

undefined
Aart Vogel
Commercieel Directeur (CFO)
E-mail:
aart.vogel@alwaysbemobile.com

Aart Vogel is sinds 1 januari 2014 Commercieel Directeur a.i. van The Alwaysbemobile Company. Afgelopen jaren heeft hij gewerkt voor bekende Retailers als Blokker, Hema, C1000, The Read Shop en Albert Heijn. Bij deze bedrijven was hij onder andere verantwoordelijk voor het begeleiden van de vestigingen en het doorontwikkelen van de E-commerce activiteiten. 

© 2013 The Alwaysbemobile Company. All rights reserved.   Contact /  Sitemap /  Privacy Policy /  Websites Language: NL/ EN Werken bij The Alwaysbemobile Company